Devol Webdevelopment | Photography | Videography | Websites

Symfony framework introductie

Welkom bij Symfony Framework Tutorials

Via deze weg is het mogelijk om via onze tutorials meer te weten te komen over hoe het Symfony Framework werkt. Door middel van diverse praktijkvoorbeelden in combinatie met video’s proberen wij een mooi online lessen pakket samen te stellen, zodat jullie zelf het een en ander kunnen leren over het systeem van Symfony.

Welke voorkennis is er nodig?

Voorkennis voor het starten van Symfony is zeker gewenst. Omdat het hier om een PHP framework gaat, is het belangrijk dat je een uitstekende basis kennis hebt over hoe PHP werkt. Ook is het niet geheel onbelangrijk dat je het verschil kent tussen HTML, CSS en Javascript

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Iedereen die meer wil weten over hoe je Symfony frameworks wilt gebruiken in een live omgeving. Deze informatie gaan niet op de materie in, hoe je een server opricht, daarvoor wil ik je graag verwijzen naar de linux omgeving. Dit is wel vereist voor het live kunnen zetten van je applicatie. Hier gaan we alleen in hoe Symfony werkt en geen deployment op de server zelf.

Wat kan ik hierna?

Als je alle stappen doorlopen hebt, ben je in staat om zelfstandig een Symfony applicatie op te zetten. Je bent ook in staat om doctrine2 en FOSUserBundle te gebruiken voor een admin/login systeem.

Je kunt formulier, models en twig pagina’s vlekkeloos gebruiken en ervoor zorgen dat deze straks en gestructureerd zijn opgeslagen zodra de applicatie groeit ben je nog steeds in staat om het systeem snel en efficiënt uit te breiden/te onderhouden.

Wat hierna?

Na deze cursus kun je je meer specialiseren in database, javascript en API calls.