Services

We houden van hetgeen wat we doen of het nu gaat om het creëren van websites, fotosessie of het schieten van video materiaal. Wij zijn van alle markten thuis en geven graag dat extra stukje service. Onze klanten zijn tevreden met hetgeen wat wij leveren, voel je vrij om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

FOTOGRAFIE

Passie en het hebben van jarenlange ervaring op de sportvelden. Dat is mijn passie en doe ik al jaren met veel plezier. Ik schiet graag het "perfecte plaatjes", of het nu om potreft, landschap of sport fotografie gaat. Ik wil altijd de beste foto hebben zodat u als klant niet anders dan tevreden bent.

VIDEOGRAFIE

Nieuw in ons assortiment! videografie, het opnemen, monteren of het opleveren van videomateriaal. Deze worden volledig geschoten in HD met een professionele camera. U krijgt van ons het beeld materiaal netjes opgeleverd en kunt deze rechtevrij gebruiken. Ook jongeren zien het voordeel van het gebruik maken van 1080p video materiaal.

WEBDESIGN

Het opzetten van een wordpress site of het laten ontwikkelen van een maatwerk applicatie? niets gaat ons tever, zelden nog wij zien het niet anders dan een uitdaging om uw product op te leveren naar volledige tevredenheid. Bij ons zijn we niet alleen bekend met wordpress maar ook met elke andere programmeer taal.

Fotografie

Is het een passie? is het een gave? geen van twee kan ik antwoord op geven, maar ik weet wel dat ik het erg leuk vind om mensen of een situatie op de gevoelige plaat te zetten. Niet omdat ik het perse wil, maar omdat ik het leuk vind en dat het ook vaak de mensen zelf het leuk vinden om hier iets mee te doen.

Jarenlang ben ik al bezig om voetballers jong en oud op de foto te zetten. In het begin is hier zo enthousiast op gereageerd, dat ik het inmiddels heb uitgebreid naar wat serieuze apparatuur en ik kom inmiddels bij meerdere verenigingen om mijn bereik te verbreden. Hier word ik niet voor betaald maar doe dit ook meer zeer veel plezier.

Ben ik dan helemaal niet te huur? zeker wel, voor een klein bedrag kunt u mij zeker naar uw wedstrijd van uw zoon/dochter/kleinzoon of kleindochter lokken. Hoe dit in zijn werk gaat? vraag het even via de contact pagina.

Videografie

Nieuw in ons assortiment, videografie. Heb ik hier heel veel ervaring mee? dat zeker niet, maar voor de jonge vloggers onder ons die net even wat meer professionele materiaal willen hebben dan hun telefoontje kunnen zeker bij mij terecht. Maar hoe zit het dan met het editten van de video? geen probleem ook daar kan ik je mee helpen tegen gereduceerd uur tarief.

En op de vraag, hoe gaan we dit dan uitwisselen? je krijgt van mij alle materiaal die geschoten is netjes een copy waarmee je rechtenvrij (want tenslotte betaal je mij om iets op te nemen) kan uploaden of bewerken, editten.

Uiteraard zit hier wel een uur tarief aan vast, wil je weten wat de kosten hiervan zijn? neem dan even contact met ons op, dan kunnen we er gezamenlijk over hebben. Hoor ik snel wat van je?

Webdesign

Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud. Het belangrijke punt van het gebruik van Lorem Ipsum is dat het uit een min of meer normale verdeling van letters bestaat, in tegenstelling tot “Hier uw tekst, hier uw tekst” wat het tot min of meer leesbaar nederlands maakt.

Veel desktop publishing pakketten en web pagina editors gebruiken tegenwoordig Lorem Ipsum als hun standaard model tekst, en een zoekopdracht naar “lorem ipsum” ontsluit veel websites die nog in aanbouw zijn. Verscheidene versies hebben zich ontwikkeld in de loop van de jaren, soms per ongeluk soms expres (ingevoegde humor en dergelijke).