Over Devol

In november 2020 is Johan Harkema met Devol begonnen. Optimistisch en met het idee om een nieuwe organisatie op te zetten waarin niet alleen de klant centraal staat, maar ook de werknemer. Devol wilt het anders doen en niet alleen bezig zijn met klanten, maar ook met de ontwikkeling van de medewerkers.

Devol heeft zelf ervaring met het ontwikkelen van WordPress websites of platform software. Hierdoor kan je bij Devol altijd terecht voor diverse diensten die wij aanbieden. Op het gebied van marketing hebben wij ook niet stilgezeten. Wij kunnen nieuwe of bestaande bedrijven helpen met het groeien van hun brand of merk.

Jij bepaald wat er gaat gebeuren

Voor Devol is het belangrijk dat de klant bepaald wat er gaat gebeuren. Wij kunnen het nog zo leuk verzinnen, maar uiteindelijk beslist de klant welke kant we opgaan. Daarnaast vinden wij dat alle code, documenten of andere gegevensdragers altijd van de klant zijn. Hierdoor vind er altijd bij oplevering een overdracht plaats waarin je alles kan verwachten waarvoor we zijn ingehuurd.

Bel ons

Heb je een vraag, of is het niet geheel duidelijk? Bel met ons op het nummer 06-10836786

Johan Harkema

Johan Harkema

Eigenaar / oprichter van Devol