PortfolioWebsites

Opleveringen in Juni

Oplevering

Opleveringen in Juni

Opleveringen in Juni, Het is inmiddels alweer eind juli, en we hebben weer een paar prachtige website/projecten opgeleverd met onze wordpress team.  De websites DevolDutch en DitIsNeal zijn klaargezet en inmiddels opgeleverd inclusief design en het implementeren van diverse plugins. De klanten zijn zeer tevreden over het opgeleverde werk. Wilt u ook een wordpress site binnen een dag opgeleverd hebben? vraag dan nu een demo omgeving aan via deze link!

Het was een uitdaging

Voor DevolDutch en DitIsNeal was het een hele aparte traject/project. Omdat het hier om game/vlog kanalen gaan die volledig wordt bijgehouden via youtube, was het belangrijk om een website te creëren die niet alleen de youtuber in de picture zou brengen, maar ook de afspeellijsten instant zou bijwerken zodra er een nieuwe video opgeleverd zou worden.

Reclame voor inkomsten

Het wordt uiteraard steeds moeilijker om geld te verdienen via Youtube, daarom heb ik een nieuw concept bedacht wat een positieve uitwerking kan hebben op alle beginnende Youtubers. In samenwerking met Devol Webdevelopment, is het mogelijk om een wordpress af te nemen voor (kleinste pakket) 4,95 per maand. Hierop wordt reclame neergezet zodat we beide inkomsten hebben, zie het als een sponsor agreement. Vraag naar de voorwaarden via de contact pagina.

Tot zover Juni

Zoals je merkt stond januari bol van diverse trajecten. Zoals het opleveren van eigen privé projecten (voetbalinbeelden, nldinbeeld). Voorlopig zijn we nog niet klaar! en zijn we pas net begonnen. Heb je ook een project of traject? bekijk de mogelijkheden en vraag een demo account via deze link.

 Opleveringen in Juni