PortfolioWebsites

Oplevering VoetbalInBeelden

DZS

Oplevering voetbalinbeelden

Na oplevering van voetbalinbeelden en het opheffen van de website dzsfoto.nl en voetbalinbeelden.nl, heb ik besloten om de voetbalinbeelden  website nieuw leven in te blazen, deze heb ik inmiddels ondergebracht onder het hoofddomein van devol.nl. Ik heb dit besloten omdat de kosten en de opbrengsten van een zelfstandige website zo laag was, dat ik het niet nodig/rendabel vond om een volledige domeinnaam hiervoor te gebruiken. 

Dit keer heb ik wat meer nagedacht over de lange termijn visie van dit project, ik heb dit keer gebruik gemaakt van een standaard systeem. Hierdoor heb ik zelf geen tot nauwelijks onderhoud aan het systeem en kan ik alle focus leggen op het uploaden/opslaan van de foto’s die op dit moment nog niet online staan over voetbal. We hebben inmiddels voor voetbal vereniging DZS alweer 1000+ foto’s online staan dus bekijk ze snel op voetbalinbeelden.devol.nl.

Keuze van Tiny Web Gallary

Er is gekozen voor een standaard applicatie die gebouwd is op PHP, HTML en CSS. Dit heeft als voordeel dat je dit systeem heel eenvoudig en simpel kan verhuizen zonder dat dit heel veel moeite kost. Op dit moment hebben wij meer dan 1000 foto’s online gezet van voetbal vereniging DZS. We hopen dit voor het einde van het seizoen weer helemaal bij te zijn. Omdat het hier om een handmatige actie gaat kan het enige tijd in beslag nemen voordat we alles gereed hebben en online hebben staan.

Help voetbalinbeelden.devol.nl groeien 

Wilt u ook uw eigen foto’s delen via onze platform? Dit kan uiteraard, we zijn namelijk altijd op zoek naar hobby fotografen die graag hun eigen foto’s willen delen via dit platform. Nog niet helemaal overtuigd? vraag naar de voorwaarden via info@devol.nl.transurl.nl of ga naar onze contact pagina. 

Heeft u ook foto’s die online mogen staan?

Heeft u foto’s en wilt u deze graag bij ons opslaan zodat iedereen deze foto’s kan bekijken? dit is uiteraard mogelijk laat het ons weten via onze contact pagina! Dan kunnen we wat bespreken over hoe we de overdracht van de foto’s kunnen realiseren!

Bekijk hier de oplevering voetbalinbeelden en laat een berichtje achter wat je ervan vind!